Standard kamrás kemencék

Nabertherm N 100 – N 660/H kamrás kemencék

Ajánlás:

A falazat és a fűtőelemek hosszú ideig tartósak maradnak, ha nem üzemelteti a kemencét rendszeresen a teljesítményének felső határán. Kb. 900 – 1230 °C közötti alkalmazási hőfokokra az N 100 – N 660 modelljeinket ajánljuk, tartós 1230 °C feletti használatra az N 100/H – N 660/H modelleket.

A tartócsöveken elhelyezett fűtőszálak szabad hőáramlást biztosítanak, mely kifogástalan hőmérséklet eloszlást tesz lehetővé
Könnyen kezelhető Vezérlő, precíz hőfok beállítással
Gyorszár fogantyúk. Az ajtó lezárható egy függő lakattal
Az ergonómiailag kedvező munkavégzést biztosító alváz a szállítási terjedelembe tartozik. Egyedi magasság vagy görgőkön mozgatható kivitel kiegészítő felszerelésként
Szépen megtervezett nagy ajtófogantyú
Félvezető relék a kemence vezérléséhez. Hangtalanul és szinte kopás mentesen, rövid ütemekben kapcsolgatnak a félvezető relék optimálisan közelítve az égetés lefutását az égetési görbéhez
Szellőző nyílás a kemence fedelének hátsó részén középen, az eltávozó gázok egyenletes elszívására (fedő csappantyú az N 440 és N 660 számára)
Dupla falú kemenceház az alacsony külső hőmérséklet érdekében – az oldalfalak strukturált rozsdamentes acélból (N 100/G – N300/H)
Fokozatmentesen állítható bemenő levegő nyílás az égetés során optimális levegő ellátás és rövid lehűlési idő biztosításához. Az automatikus vezérlés kiegészítő felszerelésként szállítható.
Egyszerűen levehető SiC fenéklemez a fenékfűtés védelme és a kemencefenék kényelmes tisztítása céljából. A fűtő elemeket egyszerűen ki lehet cserélni.