Tartozékok

Kézi zóna szabályozás. A fenékfűtéssel összefüggésben a külön kívánságra kapható P 310 vezérlés egy második fűtési zóna vezérlésére is képes. Az égetési jelleggörbéket a szokásos módon lehet a vezérlésen beállítani. Ha azt tapasztalja, hogy a függőleges hőmérséklet eloszlás egyenletesebbé tétele érdekében változtatás szükséges, akkor ezt az arányt egyszerűen be lehet állítani.
Automatikus bemenő levegő csappantyú. Miután a kémiailag kötött vizet az égetés a kerámiából eltávolította (max. 600 °C), a kemence bemenő levegő csappantyúját el kell zárni, hogy a léghuzatot elkerüljük és a nagy hőmérséklet tartományban egyenletesebb hőmérséklet eloszlást biztosítsunk. A Nabertherm kamrás kemencéket alapvetően mindig beállítható bemenő levegő csappantyúval látjuk el. A bemenő levegő csappantyúkat alternatív megoldásként gyárilag villamos hajtással lehet ellátni, amely a C 280 vagy P 300 vezérlésekkel teljesen automatikus vezérlést tesz lehetővé. Ha az Ön kemencéje B 130 vagy más a csappantyú állításhoz szükséges kiegészítő funkcióval nem rendelkező vezérléssel van felszerelve, akkor alternatív megoldásként félautomatikusan vezérelt bemenő levegő csappantyút lehet alkalmazni, amit egy kapcsolóóra vezérel. A csappantyú elektromágneses hajtással záródik, miután az előzőleg beállított idő eltelt. Ezt a félautomatikus megoldást utólag is be lehet szerelni.
Lábazat egyedi magasságban vagy kerekeken guruló változatban is
Berakó állványok az N 150 ff kemence mérettől. Az állványok a rájuk fektetett rakat felépítménnyel együtt egy raklap emelővel közvetlenül a kemencébe helyezhetők.
Berakó lapok és támaszok az áru berakásához. Minden típusú kemencéhez megfelelő égetési segédeszköz készletet kínálunk. Ne habozzanak kapcsolatba lépni velünk!